Scufundări și distracție DIN SHARM EL SHEIKH

Preț: 35$ 45$

Durată: 3 ore

Scufundări și distracție DIN SHARM EL SHEIKH

Scufundarea și distracția în Sharm El Sheikh este o modalitate ușoară și plăcută de a te scufunda cu un ghid și de a te bucura de frumusețea lumii subacvatice din zona Sharm El Sheikh și de a combina scufundările cu o vacanță la plajă și sporturi nautice cu familia sau prietenii. Aveți o oportunitate minunată de a vă bucura de scufundări în Marea Roșie și de a vedea frumusețea lumii subacvatice a Mării Roșii și apoi de a vă bucura de 1 sau 2 sporturi nautice interesante, plimbări cu barca banană pe mare și/și parasailing.

IN FIECARE ZI

INCLUS:

• Preluare și predare la hotel cu autobuzul cu aer condiționat
O scufundare la o adâncime de până la 7-9 metri timp de aproximativ 15-20 de minute, condusă de un ghid de scufundări
Instructor de scufundări vorbitor de engleză
Echipament pentru scufundări
Plimbare cu barca banană de până la 10 minute
Parasailing pentru doi (aproximativ 10 minute)

Nu este inclus (:plătiți o taxă suplimentară)

• Servicii foto/video -contra cost

Ia cu tine:

• Accesorii de baie/costume de baie, pălării, cremă de soare, ochelari de soare/
Prosoape
Copie a pașaportului sau a fotografiei pașaportului în telefon (prima pagină)
-apă
ÎNȘTIINȚARE! Pretul este valabil pentru un parasailing dublu/doua persoane pe o parasuta dubla/. Limita de greutate – 150 kg per parașuta. Dacă cântărești mai mult sau vrei să zbori singur, există o taxă suplimentară. Dacă condițiile meteo nu vă permit să zburați (vânt puternic), vom plăti înapoi 6 $ de persoană.

Plata excursiei se face doar în numerar (dolari SUA, euro, lire egiptene sau lire sterline)

Fă o rezervare

+201154959927

What's App
Viber
Telegram

+201154959927

What's App
Viber
Telegram

Faceți clic pe pictogramă pentru a ne contacta

Întrebări frecvente Întrebări frecvente

Ce tipuri de transport ai?

Parcul are o gamă destul de mare: autobuze confortabile, mașini, minivane. Toate vehiculele sunt dotate cu aer condiționat și sisteme de securitate. Pentru rutele lungi, sunt disponibile autobuze cu toaletă. Toate vehiculele sunt supuse întreținerii tehnico-sanitare, primesc permisele turistice necesare, iar șoferii sunt verificați înainte de fiecare călătorie.

Cum se efectuează plata excursiei?

Nu este necesară plata în avans. Toate excursiile sunt plătite deja cu autobuzul sau în timpul excursiei. Organizatorul va veni la tine. Plata este acceptată în numerar în dolari, euro și lire egiptene. O opțiune alternativă de plată este posibilă prin acord

Ai permis turistic?

Fără licență turistică, niciuna dintre activitățile din turismul Egiptului nu poate fi desfășurată.
Pentru excursii, trebuie să obțineți permisiunea de la poliție și armată zilnic, fără licențe nu se eliberează.
În acest sens, pentru unele excursii, este posibil să vă cerem date sau fotografii ale pașapoartelor (acest lucru se aplică excursiilor pe mare în Sharm El Sheikh și oricăror excursii individuale, dacă acest lucru necesită părăsirea orașului.
Pentru alte excursii, permisele se eliberează doar pentru numărul de persoane și nu sunt necesare detaliile pașaportului).

Suntem asigurați în timpul excursiei?

Nu vă lăsați cu intimidarea ghidurilor dvs. de hotel, acestea sunt nefondate:
În primul rând, asigurarea dumneavoastră de călătorie este valabilă în toată Egiptul, indiferent de hotel, operator de turism și cu atât mai mult ghid.

În al doilea rând, dacă vă aflați pe o navă, autobuz sau alt transport, organizatorul poartă răspunderea integrală a asigurării față de pasageri. În caz contrar, pur și simplu nu va putea obține permisiunea de a efectua turul. Activități.